Rune Hansen
av on 27 Februar, 2018
110 visninger

Vi var i utgangspunktet fornøyd med hva vi så og hva vi fikk av opplysninger fra selger. Det var ingen varsellamper som lyste, selgerne virket oppriktige og var svært hyggelige. At de også hadde opplyst om at de ikke gjorde noe arbeide på båten selv, men hadde en egen "båt-mekanikker" til å gjøre dette..ja da var det hvert fall ingen mistanke om noe som helst.

Da vi skulle gå ut av båten ble vi også opplyst av selger at det skulle komme flere rett etter oss for å se på båten, så noe interesse var det på den.

Vi takket for og satt oss i bilen, vi ble sittende noen minutter for å kikke, det blåste og regnet og vi så båten kastet på seg i fortøyningene. Jeg spurte konen om hun var fornøyd med det hun så, hun var meget fornøyd i forhold til alle de andre båtene vi hadde sett på i løpet av vinteren 2014-15.

Det ble en del snakk frem og tilbake og for eller mot når det gjaldt båten på vei til hjem til Arendal. Vi stoppet på en kaffe i vestfold, spiste litt middag og snakket gjennom dette. Det jeg var mest opptatt av, var hvordan det var mulig å tette vannlekkasjen i styrbord transomplate, her poengterte selgeren at det var fullt mulig å fikse dette for kr.15.000,- og dette var jo en lettere sak enn å måtte ta ut begge motorene og samtidig måtte betale opp imot kr.150.000,- for jobben.

Jeg googlet dette og fant som selger sa ett repkit for dette, samt en video på youtube som viste hvordan dette kunne gjøres. Forsto også at dette var noe som ble anbefalt å gjøre og at det ikke var noe som helst fare for lekkasje i etterkant.

Når jeg hadde fått svar på dette med lekkasjen bestemte vi oss for å legge inn ett bud på båten. Prisantydningen var kr.999.000,- og vi bestemte oss for å sende et bud på kr.950.000,- grunnet lekkasjen i transomplaten. Vi sendte budet på sms der og da.

Vi fikk da svar noen minutter etter sendt bud med svar om at de akkurat nå hadde besøk av andre intresserte ombord på båten. De skulle da overlevere vårt bud til dem og så komme tilbake til oss i løpet av en liten time. Vi fortsatte turen hjem til Arendal og hadde akkurat parkert på utsiden av huset da det kom melding fra selger at de hadde akseptert budet vårt på kr.950.00,- og gratulerte oss med ny båt. Og vi ble selvfølgelig kjempeglade for dette. Vi avtalt da at vi skulle overta båten på torsdag og kjøre den hjem til Arendal på fredag.

Fortsettelse følger..

Postet i kategori: Båt
Vær den første personen som liker dette