Har du din egen "hytte" på vann eller hjul?

Båtcamping.no er ett nettsted hvor medlemmet selv styrer innholdet på nettstedet båtcamping.no.

Båtcamping.no arbeider hver dag for en bedre friluftopplevelse for våre medlemmer. Våre medlemmer gir deg sosiale opplevelser, inspirasjon, praktiske tips og råd, samt gode minner. Om du har båt, campingvogn, bobil, telt eller combicamp bryr vi oss ikke noe om, hos oss er alle velkomne! Det eneste vi bryr oss om er å gi deg som medlem en bedre friluftopplevelse ved hjelp av deg!

Bak Båtcamping.no er det dedikerte mennesker som jobber på frivillig basis!

Selfølgelig kan vi ikke konkurere med facebook, men vi kan etterhvert bli ett bedre tilbud på sikt!

Nesten ingen nasjoner har så mange fritidsbåter i forhold til antall innbyggere som Norge.

Båtfolket er en maktfaktor i Norge. Den største brukerundersøkelsen som er foretatt viser at det er over 1000000 fritidsbåter i norge.

1.750.000 nordmenn var på sjøen i fjor. Det viser at båt- og sjøliv er en meget viktig fritidsarena.
Av landets trekvart million fritidsbåter finnes det 290.000 dagsturbåter og drøye 200.000 bobåter, av dem 35.000 med seil. Halvparten av hovedbåtene har utenbordsmotor, mens en av tre har innenbordsmotor. 23 % har motorstyrke over 100 hestekrefter, mens bare 7 % av båtene har makshastighet på over 40 knop.

Av landets samlede fritidsbåtpark ble 86 % benyttet i løpet av sesongen, og hver båt ble benyttet i gjennomsnitt 34 dager hver. Dags- og ettermiddagsturen den den aller vanligste bruksformen, og to av tre drar på fisketur. Det er stor forskjell på hvordan båteierne benytter fartøyene sine. Entusiaster logger fort 80–100 bruksdøgn i løpet av en sesong. Andre benytter båtene sine bare til enkelte småturer fra hytta, eller ut på småøyene i skjærgården.

Bobiler og campingvogner i Norge

Vi regner med at det er over 250.000 eier campingvogn eller bobil i Norge i dag. Hovedgruppen som handler bobil er den samme som tidligere. De er gjerne i slutten av 50-årene eller eldre, og mange av dem har hatt en båt tidligere. Det er først og fremst de yngre som velger campingvogn.

Nordmenn er mer opptatt av god kvalitet på ferie- og fritidsopplevelsene. Både båt, bobil og campingvogn har høy standard og tilbyr mye komfort i forhold til tidliger.

Båtcamping.no er under utarbeidelse og er dermed ansett som ett beta nettsted ut 2023.