Båtcamping
#0

Posting av innlegg med støtende eller ulovlige ytringer, samt grove personangrep, kan medføre umiddelbar moderering/sletting av innlegget.

Når innlegg og bilder postes for visning på båtcamping.no, gir man samtidig båtcamping.no en uforbeholden rett til å beholde innlegg og bilder for visning i diskusjonsforumet på båtcamping.no for all fremtid.

- IM (internmelding) er er å betrakte som personlig post og skal ikke offentliggjøres på forumet.

- Bilder kan som kjent si mer enn 1000 ord og gjør også at flere fatter interesse for ditt budskap. Ikke overdriv, spesielt med bilder som er tilnærmet like.

- Bruk gjerne 'Forhåndsvisning' før du poster innlegget, da ser du hvordan det vil vises på forumet.

 

Etikette

- Vær høflig og skriv til andre som du vil at de skal skrive til deg.

- De du diskuterer med kan ikke se deg. Ironi kan misforstås, og det du synes er «rett på sak»kan for andre virke uhøflig. Tenk over hvordan du ordlegger deg, så misforståelser unngås.

- Diskuter tema, ikke person. Hvis du ikke liker den tonen noen tar i en diskusjon, fortell dem gjerne om det på en høflig måte. Vær åpen for at det kanskje ikke var meningen å være skarp eller ufin.

- En melding skrevet i fullfart og i affekt kan kanskje oppleves som muntlig av avsenderen, men som skriftlig, alvorlig og krenkende av mottaker.

- Kjenn dine egne kjepphester, og forsøk å holde dem under kontroll.

- Ros den som roses bør. Alle liker å høre at de blir verdsatt.

- Slettmeg.no's side om hva som kan være straffbart å publisere på nettet: Straffbart på internett.

Alle brukere oppfordres til å holde en høflig tone. Diskriminerende uttalelser, rasisme, trusler og så videre, skal overhodet ikke forekomme i forumet. Brudd på denne regelen straffes normalt med advarsler, men kan i grove situasjoner føre til direkte og permanent utestenging fra forumet. Skriv på en respektfull måte ovenfor de andre. Selvfølgelig skal det gå an å være svært uenige, men personangrep blir ikke tolerert.

Meld gjerne i fra til moderatorer på båtcamping.no hvis du ser innlegg som bør fjernes.

Last update on 29 August, 19:11:48 by Båtcamping.
Be the first person to like this.