Båtcamping
#0

Velkommen til båtcamping.no, du er nå en av de heldige som får lov til å være med på å teste dette nettstedet før full lansering.  Vi vil være takknemelig om vi fikk noen tilbakemeldinger om feil/mangler som du evt. måtte oppdage under ditt bruk av nettstedet.

Dette nettstedet er under oppbygging og er derfor en betaversjon av nettsiden. Som du ser er det ikke mange medlemmer her for øyeblikket. Dette kan du som ny medlem hjelpe oss med! Anbefal båtcamping.no til dine venner og bekjente, det er bare dere som kan hjelpe til med å få en seriøs og aktiv båtside for gjenside hygge og glede.

Det er ikke gratis å drive ett nettsted, båtcamping.no må kanskje ta noe betalt for tilgang til enkelte områder på nettsiden. Dette kommer først etter betatestingen av nettsiden er fullført etter 6-12 måneder.

Er du som bruker veldig interessert i båt eller camping, så har vi plass til noen frivillige moderatorer her på forumet. Send meg gjerne en PM om interessen er på topp.

båtcamping.no strever etter å samle alt innen båt & camping på ett sted. Sett igang med å anbefale oss til alle du kjenner, vær selv aktiv! Vi takker på forhånd :)

Last update on 29 August, 19:14:37 by Båtcamping.
Be the first person to like this.